We bieden verschillende betalingsmethoden aan, met opties afhankelijk van waar je woont.

Betaling per kredietkaart

We accepteren betalingen wereldwijd Visa en MasterCard.

Onze kredietkaarttransacties worden afgehandeld door Stripe en Mollie, en de transactie op jouw kredietkaartafschrift vermeldt Owl & Bee of Gassy Cat.

Betaling met bankkaart

In bepaalde landen accepteren we ook betalingen met bankkaart (pinpas):

Belgie
Bancontact, Belfius Pay Button, KBC/CBC Payment Button
Duitsland
Giropay, SOFORT
Frankrijk
Cartes Bancaires (CB)
Nederland
iDEAL
Oostenrijk
eps, SOFORT

Ecocheques (Werknemersvoordeel)

In België kan je ook betalen met Monizze ecocheques die jouw werkgever ter beschikking stelt.

Overschrijving

We accepteren ook een bankoverschrijving vanuit alle landen waar je een overschrijving kan doen. Als je deze optie selecteert, krijgt je onze bankgegevens tijdens het afrekenproces.

Bij betaling via overschrijving is jouw bestelling pas bevestigd als de betaling is ontvangen. Als we binnen een maand geen betaling hebben ontvangen, wordt jouw bestelling geannuleerd.

Betalen via bankoverschrijving is net zo veilig als betalen met een kaart, maar het duurt langer om jouw bestelling te verwerken vanwege de duurtijd voordat de bankoverschrijving is verwerkt.

Veiligheid

Onze website is beveiligd met de modernste codering en beveiliging. We nemen beveiliging zeer serieus en voeren regelmatig audits uit om ervoor te zorgen dat we jou een zo veilig mogelijke winkelervaring bieden. We nodigen jou uit om te controleren of jouw bezoek veilig is door op het hangslotpictogram naast ons webadres in jouw webbrowser te klikken.