Of je nu onze fantastische producten aan jouw winkel wil toevoegen, jouw assortiment wil uitbreiden als distributeur, of jouw medewerkers of klanten een mooi duurzaam cadeau wil kopen, wij staan jo​​u graag te woord!

Hier kom je te weten:

Wederverkoper worden

Ben je een fysieke winkel of een online winkel die ethische, veganistische of duurzame producten verkoopt? Onze producten zijn klaar voor de detailhandel (retail), niet alleen met onze mooie verpakking, maar ook met alle formaliteiten die reeds zijn geregeld, zoals POS, logistieke barcodes, Groene Punt-certificering en meer.

Wanneer klanten onze producten kopen, vertrouwen ze ons als verantwoordelijke consument. Om dit waardevolle vertrouwen bij klanten op te bouwen en te behouden, staan ​​we de verkoop alleen toe via betrouwbare kanalen, daarom moet iedereen die Owl & Bee® -producten verkoopt eerst een geregistreerde Trusted Reseller worden.

Trusted Reseller worden is eenvoudig en helpt ons en onze gedeelde klanten te benadrukken dat we allebei dezelfde waarden delen op het gebied van ethiek, duurzaamheid, milieubewustzijn, dieren- en mensenrechten. Door een Trusted Reseller te worden, krijg je toestemming om onze ongelooflijke producten door te verkopen, we bieden ook zeer gunstige verkoopvoorwaarden, en werken zeker hard om al onze geweldige wederverkooppartners tevreden te stellen!

Klik hier voor meer informatie over ons programma voor Trusted resellers — we horen graag van jou!

Distributeur worden

We kijken er altijd naar uit om samen te werken met distributeurs die onze waarden delen, waar ter wereld ook! Onze producten zijn klaar om op de markt te worden gebracht in de EU en het Verenigd Koninkrijk zonder dat er verdere formaliteiten nodig zijn, terwijl andere markten momenteel worden voorbereid.

We willen graag langdurige relaties aangaan met distributeurs die ons netwerk van Trusted Resellers, kunnen ondersteunen en uitbreiden, en we hebben er hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat onze toeleveringsketen vanaf het begin distributeurvriendelijk is.

Klik hier voor meer informatie over ons programma voor geautoriseerde distributeurs, want we kijken ernaar uit jou te leren kennen!

Grote zakelijke bestellingen

Verras jouw medewerkers of klanten met een duurzaam en maatschappelijk verantwoord cadeau! We bieden aantrekkelijke kortingen voor bedrijven die grote hoeveelheden willen bestellen.

Neem contact op met ons op om jouw wensen te bespreken, en we zijn zeker dat we samen tot een goede deal kunnen komen!